Over Guijt en Hansen Volendam

Guijt en Hansen Haring en Zeevisgroothandel is een Visgroothandel gevestigd in Volendam. Het bedrijf levert vis aan visspeciaalzaken. Ze kopen vis in bij de visafslag in IJmuiden, ze verwerken de vis en verkopen het door aan de viswinkel.

Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Jan Guijt en Freek Hansen. Beide heren hadden daarvoor al uitgebreide ervaring opgedaan in de viswereld. Jan Guijt had al jaren zijn eigen visgroothandel en Freek Hansen was eigenaar van 6 succesvolle viswinkels verspreid door heel Nederland.

In eerste instantie begon Guijt en Hansen met het verkopen van Hollandse maatjesharing, maar al snel werd het assortiment uitgebreid met verse vis. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke visgroothandel die visspeciaalzaken dagelijks van verse vis voorziet.

Het assortiment bestaat uit verse vis uit de Noordzee tot geïmporteerde vis vanuit alle delen van de wereld. Guijt & Hansen staat bekend om vis van topkwaliteit die écht vers is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.